Adres:
Caracasbaaiweg 274
Naast Botika Sorsaka
 Klik op adres voor kaart 

Tel.Nr. Algemeen:
736-0530

Spoedlijn:
738-9111

Openingstijden:
ma-vr: 07:30 - 12:30
            14:00 - 17:00

Consulten uitsluitend volgens afspraak

Afspraken:
Bellen tussen
07:30- 10:30

en van
14:30 tot 16:30


Korte medische vragen:
WhatsApp #528-8118

Herhaalrecepten
WhatsApp #524-5625


Avond -en
weekenddienst

Beluister a.u.b. het
antwoordapparaat
Informatie Inschrijven/uitschrijven

Inschrijven/uitschrijven

 

Voor SVB-verzekerden geldt NIET MEER dat zij zich alleen in de maand september vrijelijk kunnen overschrijven naar een andere huisarts.

Indien een SVB verzekerde  zich wilt overschrijven, dan moet degene naar de SVB om de benodigde papieren in te vullen. Een brief van de ‘oude’ huisarts is hierbij NIET meer nodig.

 

In principe bent U vrij in het kiezen van een huisarts.

Er zijn echter een aantal zaken waar U rekening mee dient te houden als u zich wenst in te schrijven bij een huisarts. Allereerst dient een huisarts bij spoedgevallen in korte tijd bij zijn patient te kunnen komen (andersom geldt natuurlijk ook). Indien U te ver weg woont betekent dit dat de zorg bij spoedgevallen niet gegarandeerd kan worden. Praktijk Sorsaka hanteert daarom als regel dat de aanrijtijd voor de huisarts overdag niet langer mag zijn dan 15 minuten.

 

Inschrijving

 

Wanneer U overweegt zich bij ons in te schrijven, adviseren wij U een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zult U informatie ontvangen over de praktijk en hoort U wat U van ons kunt verwachten. Wij verzoeken U van te voren een praktijkformulier in te vullen. U kunt deze hier downloaden of ophalen op de praktijk.

 

Uitschrijving

 

Wanneer U zich wenst uit te schrijven is het verstandig Uw medisch dossier mee te nemen naar Uw nieuwe huisarts.  U dient hiervoor Uw dossier persoonlijk op te halen, belt U a.u.b. ruim van te voren zodat de assistente het dossier klaar kan maken. Wij brengen hiervoor overigens geen kosten in rekening.